Du är här

Våra Lokaler

Rätt möteslokal påverkar mötet mer än vad man kan tro. Placeringen av bord och stolar kan öka kreativiteten eller göra det enklare att lyssna och ta till sig information, för att bara nämna ett par exempel.

Väl konferenslokal på Nova Park

Vi på Nova Park har sett till att utrusta och inreda lokaler för att passa alla typer av möten och konferenser. Här hittar du allt ifrån små möteslokaler för endast ett fåtal deltagare till riktigt stora konferenslokaler där upp till 300 personer ryms.

 

Läs gärna mer om våra olika konferenslokaler och mötesrum nedan.

Styrelsemöte eller den lilla gruppen - vi har flera fina och moderna lokaler i storlekar för 6-14 personer. Våra lokaler håller hög teknisk standard.

Är ni en grupp om 16-30 personer så har vi flera fina lokaler som passar utmärkt för konferens. Våra lokaler är moderna och håller hög teknisk standard.

Är ni en grupp om 25 personer eller fler? Vi erbjuder 4 lokaler i varierande storlekar anpassade för möten med 25-300 personer. Våra lokaler är moderna och håller hög teknisk standard.

Vill du prata med mig?
Behöver du hjälp med din konferensbokning eller bara ha information? Ring mig på numret nedan så hjälper jag gärna till.
Telefon: 018 - 27 80 24

Ring upp mig

Lämna din information så återkommer vi så snart som möjligt.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.