Du är här

Exklusivt Fjällboende

Just nu kan vi erbjuda dig som är kund på Nova Park Conference 20% rabatt när du bokar ditt fjällboende på Funäs Ski Lodge

Funäs Ski Lodge är ett modernt SKI IN SKI OUT boende av hög kvalitet med 35 lägenheter i fyra storlekar, från studiolägenheter på 39 kvadratmeter till generösa generations- och flerfamiljsboenden på 120 kvadratmeter.

Lägenheterna är belägna på Röstberget med vacker utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället, bara ett par stavtag från Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalens by med kaféer, restauranger, systembolag, bank, post och välsorterade livsmedelsbutiker och sportaffärer.

Funäs Ski Lodge består av sex fristående byggnader med 5-8 lägenheter i varje, samt en gemensam parkering med motorvärmaruttag, skidförråd och vallabod.

Lägenheterna är skapade med inspiration från Härjedalens natur och arkitektur, och har ett av Sveriges närmsta ski in-ski out-lägen och är ett självklart val för dig som vill få ut det mesta, och det bästa, av din skidsemester.

Ange bokningskod STENOVA när du bokar.

Välkomna till Funäsfjällen!

Vill du prata med mig?
Behöver du hjälp med din bokning eller bara ha information? Ring mig på numret nedan så hjälper jag dig.
Telefon: 018 - 34 90 00

Ring upp mig

Lämna din information så återkommer vi så snart som möjligt.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.