Läget är avgörande.

Det sägs att tid är pengar och i med det i åtanke finns det få anläggningar som är så kostnadseffektiva som Nova Park. Med endast 12 minuter från Arlanda och Uppsala och 35 minuter från Stockholm är Nova Park en ideal konferensanläggning för alla företag, vare sig det handlar om att samla kollegor från runt om i landet eller att ta med hela kontoret bort från Stockholm. Använd er tid rätt och få ut mer av ert möte genom att välja rätt läge för er nästa konferens. Givetvis håller kommunikationerna samma klass som läget. Vare sig du kommer med flyg, tåg, buss eller bil så är Nova Park enkelt och smidigt att ta sig till.

Du kan läsa mer om hur du hittar till oss här.

Säkerheten framför allt

Nova Park var den första konferens- och mötesanläggningen i Sverige som blev certifierad av SafeHotels. För att erhålla SafeHotels Alliance Certifiering krävs det att…läs mer….

Våra Lokaler

Rätt lokal påverkar mötet mer än vad man kan tro. Placeringen av bord och stolar kan öka kreativiteten eller göra det enklare att lyssna och ta till sig information, för att bara nämna ett par exempel. 

Passion för Mat & Dryck

Maten är en stor del av helhetsupplevelsen och en viktig ingrediens för ett lyckat möte. Vårt duktiga kök ger alltid sitt yttersta för att skapa smaksensationer och stående ovationer…Läs mer om vårt kök här.

Vill du prata med mig?

Behöver du hjälp med din konferensbokning eller bara ha information? Ring mig på numret nedan så hjälper jag gärna till.
Telefon: 018 - 27 80 24

Ring upp mig

Lämna din information så återkommer vi så snart som möjligt.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.