Du är här

Aktiviteter

Att vara aktiv under beslutsprocesser och konferenser är viktigt, det vet vi. En konferensaktivitet som stimulerar sinne och kropp gör att du skingrar tankarna en stund och kommer tillbaka med nya infallsvinklar.

Vi samarbetar med professionella aktivitetsleverantörer och kan erbjuda ett stort urval av konferensaktiviteter. Självklart hjälper vi dig att skräddarsy ett program som passar just din konferens bäst.

Under dessa sidor hittar du ett urval av våra konferensaktiviteter. Vi kan ordna i princip vilken aktivitet som helst - har du något i åtanke som du inte hittar här, kontakta oss så hjälper vi till att arrangera det.

Energi och utveckling kan ske i vår härliga spa-avdelning Water Lounge, i mötesrum eller utomhus. Det ska vara lustfyllt att utvecklas. CHABRO är erfarna och medryckande kompetensutvecklare som kommer att guida er.

Här kan du läsa lite om några av våra höstaktiviteter i samarbete med PULS. 

Vill ni göra något på egen hand efter en dag i möteslokalen. Ta ett besök i vår vackra spa- och relaxavdelning Water Lounge där det erbjuds, inomhus- och utomhus jacuzzi, mosaikbastu, fitnessrum och en härlig lounge framför den öppna spisen.

I närheten finns även elljusspår och trevliga promenadstråk. Biljard, sällskapsspel, kubb och stavar för stavgång finns att tillgå - fråga receptionen för mer information och inspiration!

Letar du efter aktiviteter som för ditt team eller dina kollegor närmare varandra? Vi har flera aktiviteter som passar både den som letar efter det vågade och tävlingsinriktade men också för den som vill ha en härlig lugn och mysig kväll tillsammans.

Intresserad av att få in lite Wellness på programmet?

Vi har många aktiviteter med fokus på både kropp och själ. Vissa kan ni uppleva direkt i mötesrummet medans andra sker inne i vår vackra och avslappnande Water Lounge.

Här finner ni ett urval av alla våra Wellnessaktiviteter. Kontakta oss gärna för en fullständig lista.

Provningar för gruppen samman och vi gör alltid vårt bästa för att kunna erbjuda det ni önskar. Vår sommelier håller gärna öl, vin och whiskeyprovningar. För andra typer tar vi in experter för ämnet!

Låt smaka!

Ring upp mig

Lämna din information så återkommer vi så snart som möjligt.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.