Du är här

Mötet

Hör av dig till Nova Park när du vill boka en trevlig konferens nära Stockholm, Arlanda och Uppsala

Att mötas, kanske på en konferens, är ett av de viktigaste sätten att lära känna människor, utveckla relationer och göra affärer på. Den tekniska framfarten kommer aldrig att göra det mänskliga mötet överflödigt. Däremot kan tekniken bidra till att stärka våra relationer med andra människor.

Boka konferens i Stockholm

På vår konferensanläggning på Nova Park i Stockholm, Arlanda, möts människor dagligen. Konferens, ledningsgruppsmöten, teambuilding, budgetmöten, kreativa samlingar, spa-konferenser och kick-offer är några exempel på vad som händer i huset dagligen.

Få din konferens som du vill

Vi vet att varje grupp har unika behov och att förväntningarna är olika. Det är därför vi arbetar nära våra gäster och ser till att lokaler, teknik, mat och aktiviteter blir helt rätt för varje enskild konferens.

Välkommen till vår konferensanläggning som ligger utanför Arlanda, strax norr om Stockholm.

Säkerheten framför allt

Nova Park var den första konferens- och mötesanläggningen i Sverige som blev certifierad av SafeHotels. För att erhålla SafeHotels Alliance Certifiering krävs det att…läs mer….

Läget är avgörande

Nova Park är beläget 17 km norr om Arlanda - mitt emellan Stockholm och Uppsala vilket gör att vi är lätttillgängliga för både bilburna och luftburna. Tåg- och busstationer finns även de nära till hands. 

Våra Lokaler

Rätt lokal påverkar mötet mer än vad man kan tro. Placeringen av bord och stolar kan öka kreativiteten eller göra det enklare att lyssna och ta till sig information, för att bara nämna ett par exempel. 

Vill du prata med mig?
Behöver du hjälp med din konferensbokning eller bara ha information? Ring mig på numret nedan så hjälper jag gärna till.
Telefon: 018 - 27 80 24

Ring upp mig

Lämna din information så återkommer vi så snart som möjligt.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.